HTML

snowcatxx87 kedvenc jelenet

2014.04.09. 00:17 wody21

Snowcatxx87 volt az első motovlogger akinek a csatornájára feliratkoztam. 

A legnézettebb videójában az egyik legviccesebb rész a következő: http://youtu.be/llR-ohkEG-Q?t=3m7s

Feltag-elem a legjobb pillanatokat - ma ez sokat jelent, nem kell elvesztegetnünk a drága időnket az egész videó végigbámulására, elég csak klattyolni a vicces jelenetekhez :)

3:07 - Felirat a lényeg, majd pléj...
3:20 - Rámutat a bérelt Dodge-os alakra, rá kell figyelni...
3:48 - Nem bír magával a tuskó, lepadlózza a vényócat, majd fékez - mindezt indokolatlanul.
3:53 - Taplókánk sávot vált a gyorsabb tovahaladás reményében. Már ekkor sejti snowcat, hogy egy tipikus douchebaggel áll szemben. Most figyelj nagyon, számomra egyik legviccesebb rész fog következni:
4:07 - átnéz snowcat, a feltevése beigazolódik; fehér inges, köcsög a volánnál. A legviccesebb rész - motovloggerünk elkezdi rázni a fejét + bukót + kamerát, kifejezve a nemtetszését :D
4:44 - Zöld a lámpa, barom főhősünk ismét lepadlózza, de nem képes előrébb jutni, mert van forgalom rendesen. Ekkor megunja snowcat, sávot vált, felzárkózik a jómadárra.
5:14 - Tessék figyelni, snowcat már készülődik az über oltásra!
5:23 - Melléér, benéz, továbbra is douche lean (félig bedől, és csak bal kezével fogja a kormányt a tetején, mint egy pöcs), erre fogja magát snowcat, és KIFIGURÁZZA oly módon, hogy a motorkerékpár kormánya fölött tartja lazán a kezét mint a balfék a kocsiban :D 
5:41 - Douche kérdi: "You got a problem?!"
5:43 - snowcat utal rá, hogy Calgary azon részén vannak, ahol sok kocsma található, nagy a forgalom, sok őrült gyalogos, nem figyelő járművezető kerülhet hirtelen az ember elé, a Challanger-es meg úgy vezet, mint egy dumbass. Bunkókánkat nem érdekli, lepadlózza a "nagy szarát", snowcat meg filterezve (álló kocsisor mellett elmegy motorkerékpárral) meglóg a vadállat elől... Ez utóbbi Calgary-ban (és talán egész CAN-ban) nem engedélyezett, tehát kicsit szabálytalankodott, de azért összességében elmondható, hogy az ürge a Dodge-ban jóval nagyobb farok volt - meg is kapta, amit megérdemelt :)

Szólj hozzá!

Címkék: motor youtube videó kanada vicces bunkó motorcycle motorkerékpár calgary douche motorbike snowcatxx87 motovlog motovlogger douchebag

A bejegyzés trackback címe:

https://wody-online-notepad.blog.hu/api/trackback/id/tr485992068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása